Winst voor volleybalsters Flash Dames 1 Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De volleybalsters van Flash Nieuwleusen DS1 hebben de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Flash nam het op tegen de Brouwerij/Veracles DS3 en won met 4-0.

De eerste set begon Nieuwleusen met voorsprong en hield deze de hele set vast. Flash won met 25-17.
In de tweede set werd het goede spel voortgezet. De pass lag goed en werden mooie aanvallen gescoord. De tweede set won Flash met 25-18.
In de derde set waren er aantal wissels, zodat iedereen kon spelen. In het begin liep het iets moeizamer. Flash en Veracles liepen gelijk met elkaar op. Aan het eind van de set pakte Nieuwleusen toch een voorsprong en sloot deze set met winst af: 25-20.
De laatste set begon Flash wat slordiger. Nieuwleusen keek in het begin van de set tegen een achterstand aan. Maar na een paar time-outs van zowel Flash als Veracles, trok Nieuwleusen toch de set naar zich toe en won deze set met 25-15.
Zo werd de laatste wedstrijd van het seizoen goed afgesloten met een 4-0 winst. Hierdoor is Flash Nieuwleusen vierde geworden in deze competitie. Michael neemt na dit seizoen afscheid van Flash Nieuwleusen Dames 1. Flash bedankt hem voor de afgelopen drie seizoenen en wenst hem veel succes in de toekomst. De laatste wedstrijd werd afgesloten met een feestavond in De Spil.