Foto: ALS Team Nieuwleusen.

'Wijnen, wijnen, wijnen' voor ALS Team Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - ALS Team Nieuwleusen organiseert een wijnproeverij op vrijdag 8 november. De opbrengst komt geheel ten goede aan ALS Nederland, voor onderzoek en steun aan families.

Bij deze wijnproeverij gaan de gasten onder deskundige en vrolijke leiding zeven- of acht wijnen proeven met een verhaal daarbij. Voorkennis is niet nodig, het ABC van wijn maken en wijn drinken wordt geheel doorgenomen. Er valt veel te horen, ruiken, proeven en genieten. De avond is zeker niet alleen voor  wijnliefhebbers bestemd, het wordt ook een verrassende ontdekkingstocht en vooral een gezellige avond. Bijpassende hapjes ontbreken niet. AH de Groot stelt de wijnen voor deze avond belangeloos ter beschikking en de hapjes komen van Kouwen Uw Slager.

Vijf keer Tour du ALS

ALS Team Nieuwleusen doet in 2020 voor de vijfde keer mee aan de Tour du ALS in Frankrijk. Daarbij wordt fietsend en wandelend de Mont Ventoux  bedwongen. Via diverse acties wordt geprobeerd geld in te zamelen, waarvan de wijnproeverij er een is.

Deelnemen kost 15 euro p.p., contant te voldoen op de avond, die begint om 20.00 uur in de Maranathakerk, Burg. van der Grondenstraat 73 in Nieuwleusen. Opgave bij Hillie en Evert van Zoelen, tel. 0529-481388 of via e-mail: [email protected]

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency