Weer winst voor korfballers d’Ommerdieck Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De korfballers van d’Ommerdieck hebben opnieuw meer dan 20 doelpunten gemaakt.

Tegenstander was Meko ’74 1 uit Meppel, die met 23-5 werd verslagen. In de eerste wedstrijd tegen Meko won d’Ommerdieck met 19-8. Meko staat onderaan in de poule en d’Ommerdieck bezet de tweede plaats.

Eerste helft

Vooral in het begin had d’Ommerdieck moeite om de korf te vinden. Veel goede aanvallen, maar geen resultaat. Pas na zeven minuten kwam d’Ommerdieck op schot. Binnen 10 minuten stond er 6-0 op de klok. Daarna het eerste tegendoelpunt van Meko 6-1. D’Ommerdieck bleef goed doorgaan en de ruststand was 10-3. Na rust wisselde Lisanne Teeuwsen met Miranda Huzen.

Tweede helft

Ook in de tweede helft scoorde d’Ommerdieck zes maal op rij: 16-3. Goede aanvallen werden opgezet en op het juiste moment, tot een eindstand van 23-5.

Doelpuntenmakers

Jasper Batterink 5x,Gerja Eykenaar 4 x, Robert Batterink 3x, Agnes Compagner 3x, Lisanne Teeuwsen 3x, Martin Alteveer 2x, Gert Timmerman 2x, Miranda Huzen 1x.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 11 februari speelt d’Ommerdieck in Wezep tegen Rood Wit 4. Aanvang 15.00 uur. Rood Wit staat op de derde plaats en d’Ommerdieck op de tweede.