Forse aanrijding Hessenweg-Dedemsweg Dalfsen

DALFSEN - Op de kruising van de Dedemsweg met de provincialeweg N340 (Hessenweg) is donderdagmiddag een ongeval gebeurd waarbij drie mensen gewond zijn geraakt.

Eén van de betrokkenen heeft vermoedelijk het rode verkeerslicht genegeerd waarbij een andere auto werd geraakt. Eén van de auto's heeft een stilstaand voertuig geraakt die voor een ander stoplicht stond te wachten. Totaal waren er vier ambulances aanwezig en was er ook een traumahelicopter opgeroepen vanuit Eelde. Het traumateam kon snel weer afbesteld worden wel zijn er drie mensen met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De schade aan de voertuigen was dusdanig erg dat ze allemaal afgesleept moesten worden. De brandweer van post Dalfsen is ter plaatse geweest om assistentie te verlenen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle betrokkenen al uit het voertuig.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency