Vrachtwagen raakt van de weg

NIEUWLEUSEN - Maandag 18 september is een vrachtwagen met betonelementen van de weg geraakt bovenop het viaduct van de A28 bij De Lichtmis.

De hulpdiensten werden opgeroepen voor het ongeval. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de vrachtwagen onderzocht maar hoefde niet vervoerd te worden. Een aantal betonelementen waren van de oplegger geschoven en bleven achter een paar bomen hangen. Om geen risico te nemen zijn een groot aantal auto's van de carpoolplaats afgesleept. Mensen van de handhaving van gemeente Staphorst hebben de parkeerplaats bewaakt zodat er geen nieuwe auto's geplaatst konden worden. 

De hele bergingsoperatie heeft vele uren geduurd. Vlak voor de middag was het gebeurd en tot diep in de avond werd er gewerkt om alles te herstellen zoals tientallen meters vangrail en het aanvullen van zand in de berm. Twee van de drie rijstroken bleven open voor het verkeer wat een kleine file opleverde.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency