Foto: De Beurs, uit het archief.

De Beurs Nieuwleusen: heel divers aanbod aan deelnemers

NIEUWLEUSEN - Voorbereidingen in volle gang voor De Beurs in kulturhus De Spil in Nieuwleusen

Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen is volop bezig met de voorbereidingen voor De Beurs in Nieuwleusen. Deze driedaagse consumentenbeurs vindt plaats in de herfstvakantie, van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 oktober in kulturhus De Spil in Nieuwleusen.

Aanbod

“Van huis en interieur, compleet van ontwerp tot bouw, staan er stands,” zegt voorzitter Carola Mulders van ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. “Maar bijvoorbeeld ook inrichten, hypotheken en dergelijke. Verder is er bijvoorbeeld een ‘straat’ met sport en gezondheid. Ik ben blij dat we zo’n mooi en divers aanbod aan deelnemers hebben.” Er zijn nog maar enkele plekjes vrij. Omdat sommige ondernemers liever geen hele stand inrichten, is het ook mogelijk om een statafel of een kraam te huren, zodat zij toch mee kunnen doen. Veel ondernemers hebben weer zin om zich te presenteren aan het publiek.
Mulders organiseert De Beurs samen met Henk-Jan van Toorn en Tjeerd Douma. De organisatoren hebben samen met de medewerkers van De Spil, al allerlei leuke ideeën voor het entertainmentprogramma met zang en dans op De Beurs. Daarover volgt binnenkort meer informatie. Duurzaamheidsvereniging Nieuwleusen Synergie gaat cheques uitdelen aan verenigingen.

Binnen en buiten

“We zijn nu druk met het ontwerpen van de stands en het gaat er prachtig uitzien,” zegt Henk-Jan van Toorn, “ook het buitenterrein wordt betrokken bij De Beurs. Het voorterrein van De Spil is voor ondernemers waarvan de producten buiten beter tot hun recht komen.” En uiteraard is er ook ruimte voor verenigingen en goede doelen, zoals bijvoorbeeld sportclubs of politieke partijen. Op 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen, dus een mooie gelegenheid om te horen waar de partijen voor staan...
Snelle beslissers voor een plekje op De Beurs kunnen een e-mailtje sturen naar: [email protected] of per post: Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen, p/a Burg. Backxlaan 258 7711 AL Nieuwleusen. Of bel naar tel. 0529- 48 00 00.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency