Ernstig ongeval N377 Lichtmis

NIEUWLEUSEN - Donderdagavond 21 september is er rond 18.00 uur een ernstig ongeval gebeurd op de Hasselterweg in Rouveen.

In een flauwe bocht net na de Lichtmistoren is een auto in de slip geraakt en kwam zijwaarts op de weg. De auto werd in de flank geraakt. In beide voertuigen zat één bestuurder. Hulpverleners hebben hulp verleend aan de beide slachtoffers. Eén van de bestuurders is ter plaatse overleden aan de gevolgen van het ongeval, dit betreft een 19 jarige man uit Hasselt. De andere betrokkene is een 21 jarige man uit Ruinerwold die met ernstige verwondingen naar de Isala in Zwolle is overgebracht. Voor de medische hulpverlening werden vier ambulances en een traumaheli ingezet. De trauma arts van het Mobiele Medische Team is met de ambulance meegereden naar Zwolle. 

De N377 is tot ver in de avond afgesloten geweest voor al het verkeer. DIt had te maken met de acute hulpverlening, uitgebreid sporenonderzoek door de politie en de berging van de auto's. Brandweerkorpsen uit Hasselt, Staphorst en Nieuwleusen werden opgeroepen om de beknelde personen te bevrijden.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency