Foto: Dames 1 Flash Nieuwleusen.

Vier punten voor dames 1 Flash Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Dames 1 van Flash Nieuwleusen speelde zaterdag in eigen huis tegen Flash Veendam dames 1. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de jeugdteams N5-2 en N4-1 gehuldigd.

Eerste set

De eerste set ging van start met Iris Kooiker, Marit van der Woude, Judith Boonen, Manon van Blanken, Sabine Schuurman-van den Berg, Ingrid Baas en Dorien Wobben. De Nieuwleuser meiden gaven druk op de tegenstander en wonnen de set met 25-15.

Tweede set

De tweede set begon Mireille Huzen voor Dorien Wobben. Flash Veendam speelde sterk en bracht een goede, sterke servedruk. Veel meiden brachten de bal met een sprong-serve over het net. Hier hadden de dames van Flash Nieuwleusen veel moeite mee en zo kwamen ze op een grote achterstand. Door de goede serve-druk van Sabine Schuurman-van den Berg kwamen de dames van Flash Nieuwleusen weer op een gelijke stand. Vanaf 23-23 werd het erg spannend, maar Veendam won met 26-28.

Derde set

In de derde set bleef het erg spannend en werden er lange rally's gespeeld. Veel ballen werden van de grond gevist. De dames van Flash Nieuwleusen wonnen de set met 25-23.

Vierde set

In de vierde set kwam Joanne Kooiker in het veld op de middenpositie. Daardoor hebben alle dames van Flash Nieuwleusen deze wedstrijd kunnen spelen. Nieuwleusen won de set met 25-19.

Zaterdag 28 januari speelt Flash Nieuwleusen dames 1 om 16.00 uur in Sneek tegen vc Bolsward Dames 1.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency