Foto: Toneelstuk De Bloody Mary van het Vechttoneel.

Vechttoneel speelt aanstekelijke première

VECHTDAL - Het Vechttoneel speelde zaterdag het eerste optreden van dit jaar in een goed gevulde zaal in 't Trefpunt in Balkbrug. De groep – die voor het 30e jaar op de planken staat – speelde het stuk De Bloody Mary, geschreven door Mary Bakker-Schoon.

Nadat alle bezoekers hoogstpersoonlijk door de kapitein en de eerste stuurman werden welkom geheten, kon het publiek genieten van een klucht vol met verrassende wendingen. Vrachtschipper Hein had zijn vrachtschip omgebouwd tot cruiseschip in de hoop daarmee flink binnen te lopen. Maar passagiers vervoeren blijkt toch andere business te zijn dan vracht. En alle excentrieke passagiers aan boord - een kunstschilder, schrijfster, een verliefd stelletje en een zakenman met jonge blom - zorgen voor veel hilarische taferelen waarbij het publiek zich uitstekend vermaakte. De spelers lieten zich weer van hun beste kant zien. Kapitein Hein verzorgt met zijn bemanning nog twee keer een cruise, waarbij iedereen van harte welkom is.

Nog twee optredens
Op zaterdag 2 februari wordt het stuk gespeeld in ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen en op zaterdag 9 februari in het Hervormd Centrum te Ommen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.
Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar reserveren kan ook via: [email protected] of telefonisch bij Erna Roddenhof-Verhaar, tel. 0523-658 169.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency