Foto: Karolien Slurink en Rogier Lukas van Vechtstede Notarissen en Mediators. Foto: Marcel van Saltbommel.

Vechtstede Notarissen verhuist naar Kerkplein in Dalfsen

DALFSEN - Vestigingen Vechtstede Notarissen & Mediators uit Nieuwleusen en Dalfsen gaan samen verder in één pand.

De twee vestigingen Nieuwleusen en Dalfsen van Vechtstede Notarissen & Mediators betrekken nu samen een nieuwe locatie in Dalfsen. Vrijdag vond de verhuizing plaats en sinds gisteren (maandag) werken de notarissen vanuit de nieuwe vestiging aan het Kerkplein 26 in Dalfsen.

Kwaliteit

“Door het samenvoegen van twee vestigingen denken we dat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog gaat. Het is prettig om de specialisten onder één dak te hebben,” zegt notaris Rogier Lukas van Vechtstede Notarissen. “Ze kunnen dan onderling toch wat gemakkelijker sparren over zaken waar ze mee bezig zijn. Bovendien liggen Dalfsen en Nieuwleusen ook niet heel ver van elkaar.” In de coronaperiode werd al veel meer werk digitaal uitgevoerd en dat is na die tijd zo gebleven. Voor mensen voor wie de afstand naar Dalfsen toch een probleem is, biedt Vechtstede in overleg de mogelijkheid dat een medewerker thuis een bezoek brengt.

Twee vestigingen

Het kantoor in Hardenberg blijft gewoon gehandhaafd, zodat Vechtstede Notarissen & Mediators straks uit twee grotere vestigingen bestaat. “Onze dienstverlening wordt de laatste jaren steeds uitgebreider,” zegt Lukas. “Naast de klassieke notaristaken, voeren we tegenwoordig ook steeds meer andere taken uit. Zoals bijvoorbeeld bewindvoering, mediation, erfenisafwikkeling, aangifte van erfbelasting, wonen in Duitsland en begeleiding van nieuwbouwprojecten. Omdat er meer dan 50 medewerkers bij ons werken, zijn we breed georiënteerd en hebben we allerlei specialisaties waar mensen gebruik van kunnen maken.” Vechtstede merkt dat de klanten voor advies uit een steeds grotere regio komen, uit heel Nederland en ook wel uit Duitsland bijvoorbeeld. Vooral de locatie in Hardenberg doet veel zaken met mensen die over de grens wonen.

Vechtstede Notarissen & Mediators, Kerkplein 26 in Dalfsen, tel. 0529-431742.

 

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency