Foto: Twente Plat.

Twente Plat zorgt voor Twentse humor in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Humoristisch gezelschap Twente Plat geeft voorstellingen boordevol Twentse humor in de Oost- Nederlandse theaters. Op zaterdag 29 februari doet het gezelschap kulturhus De Spil in Nieuwleusen aan. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Twente Plat heeft een nieuwe voorstelling gemaakt met conferences, prachtige liedjes en sprankelende sketches. De spelers zetten dolkomische typetjes neer, zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboorte dorp. De vier leden van de groep begeleiden de aanstekelijke liedjes in het programma live op diverse instrumenten.

Kaartverkoop

De kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook: bel dan met De Reserveerlijn, tel. 074 3841718, dan liggen de kaarten voor aanvang van de voorstelling klaar bij de kassa (geen extra kosten). Kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10, Nieuwleusen, tel. 0592 481772. Meer informatie op www.twenteplat.com

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency