Foto: de Meander bigband.

Twee bigbands on stage in kulturhus De Spil

NIEUWLEUSEN - Twee gerenommeerde bigbands treden op zaterdag 23 oktober op in kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Het zijn de Apollo bigband uit Goor en de Meander bigband uit Zwolle.

Laatstgenoemde was in 2019 al eens live te horen tijdens het Spil Midzomerfestival en de enthousiaste reacties zorgden ervoor dat de organisatie beloofde deze bigband nog eens uit te nodigen voor een muzikale act.

‘’Het heeft door Covid even op zich laten wachten, maar nu we weer gave activiteiten mogen organiseren, starten we meteen met het organiseren van leuke activiteiten voor de inwoners van Nieuwleusen en omstreken,” aldus Stefan Keijzer, manager van kulturhus De Spil’. De Meander bigband treedt op onder leiding van dirigent Albert Dam, die met het ensemble al heel wat afreisde. Zo speelde het gezelschap in Afrika, Amerika en in Azië. ‘’Optreden in Nieuwleusen voelt daarom een beetje als een thuiswedstrijd.”

Van 19.30 – 20.30 uur speelt de Apollo bigband en na de pauze, van 21.15 – 22.15 uur de Meander bigband. Kaartjes zijn vanaf dinsdag 12 oktober te bestellen via de website van kulturhus De Spil. Een kaartje kost 7,50 euro per persoon, inclusief een consumptie en bezoekers hebben entree op basis van de geldende coronamaatregelen (vaccinactieplicht). De sporthal van De Spil wordt voor deze muzikale avond volledig omgetoverd tot een warme en sfeervolle ruimte.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency