Foto: uit het archief: vorig jaar kon alleen de Grote verloting doorgaan in De Wiekelaar.

Traditionele bazaar in De Wiekelaar in Oudleusen

OUDLEUSEN - Ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen organiseert de traditionele bazaar op zaterdag 19 november.

De kinderbazaar gaat zaterdagmiddag om 14.30 uur van start en wordt geopend door kinderburgemeester Benthe Dijkman. ’s Avonds om 20.00 uur gaan de deuren open voor de volwassenen. De opbrengst is bestemd voor aanpassing -en verbouwing van de kantine.

Rad van avontuur

Er staan diverse activiteiten op het programma: bij de kinderbazaar is er ‘touwtje trekken’ en een ‘grabbeljurk’ met altijd prijs. Er staan behendigheids- en competitiespellen klaar, raadspelletjes en natuurlijk het rad van avontuur en de Grote verloting met prijzen, beschikbaar gesteld door sponsors. Zoals een TFD PVC vloer, een benzine-aggregaat, een diepvriesklaar half varken en een kruiwagen. Maar ook een autotrekhaak, arrangement voor een culinair avondje uit, verschillende cadeaubonnen, prachtige sets tafeltjes en gezonde kaas- en zuivelproducten uit het Vechtdal. Zelfs een Segway staat op de prijzentafel. De loten zijn sinds 9 november in de verkoop, verkrijgbaar in De Wiekelaar.
Vrijwilligers van allerlei verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar, bemensen de stands.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency