Foto: bierpulschuiven, archieffoto bazaar De Wiekelaar.

Traditionele bazaar bij De Wiekelaar in Oudleusen

OUDLEUSEN - Ontmoetingscentrum De Wiekelaar bruist van de activiteiten op vrijdag 23 en zaterdag 24 november. De traditionele bazaar wordt vrijdagavond om 20.30 uur op verrassende wijze geopend. De opbrengst is bestemd voor een schrob-zuigmachine, zodat de Wiekelaar er spik-en-span uit blijft zien.

De bazaarcommissie heeft weer allerlei spelletjes en attracties geregeld, zoals schieten met een geluksbaan, een supergrote sjoelbak en touwtje trekken. Een nieuw elektronisch en interactief reactiespel staat opgesteld, maar ook het bekende bierpul-schuiven.

Vrijwilligers van de verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar staan achter de stands en zijn actief in de zaal. De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. De gevulde boodschappenkar van Dirk kun je winnen als je het bedrag van de kassabon raadt. Met het rad van avontuur zijn vele prijzen te winnen, zoals vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten, een traptractor en een TFD vloer. Natuurlijk zijn er zelfgebakken oliebollen verkrijgbaar. Zaterdag is er de kinderbazaar vanaf 14.30 tot 17.00 uur en op zaterdagavond gaat de deur weer open om 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom op de bazaar.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency