Foto: Drie bestuursleden namen afscheid.

Toerclub Nieuwleusen stuurt aan op vernieuwing

NIEUWLEUSEN - Tijdens een drukbezochte ledenvergadering bij het Witte Peerd hebben de leden van Toerclub Nieuwleusen (TCN) met veel waardering afscheid genomen van drie bestuursleden. Henk Engel stopt na maar liefst achttien jaar als voorzitter. Hans Brinksma (bestuurslid race) en Easger Otter (bestuurslid ATB) zwaaien na acht jaar af.

Het huidige bestuur zit echter niet stil. Het wordt komend jaar bijgestaan door zes leden die samen met het bestuur actief aan de slag gaan met de verenigingsstructuur, het organiseren van jaarlijkse en wekelijkse toertochten en het werven van nieuwe leden. Ook de leden hebben tijdens de vergadering laten weten daar graag aan bij te willen dragen en ondersteunen de plannen.

TCN fietst op dinsdagavonden al jaren met een grote, actieve damesfietsgroep uit de regio Rouveen, Staphorst, Nieuwleusen. Daarnaast wordt er op de zaterdagmiddagen gefietst met heren en dames en de ATB-groep gaat op zondagochtend op pad. De komende winterperiode wordt gebruikt om de activiteiten voor te bereiden en onder andere opstapdagen te organiseren voor de dames en heren race- en ATB-groepen. In het voorjaar wil TCN ook graag starten met een racegroep op zondagochtend.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het nieuwe jaar start TCN alvast voortvarend met de snertrit en de goede voornemensborrel in januari én de uitreiking van de nieuwe clubkleding in februari.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency