Titom-feest staat weer voor de deur

NIEUWLEUSEN - In het weekeinde van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus vindt het Titom-feest weer plaats in de feesttent aan de Paltheweg in Nieuwleusen.

Vrijdagavond (van 20.30-01.00 uur, entree vijf euro) ) wordt er opgetreden door de partyband Karambam. Zij beschikken over een onuitputtelijk repertoire, van Grease tot aan Rammstein, en van Normaal tot happy hardcore, zodat elke bezoeker zijn favoriete partynummer kan aanvragen.

Op zaterdagavond (eveneens van 20.30 tot 01.00 uur, entree 10 euro) is er een Hollandse piratenavond, met live-optredens van Aukje Fijn (die bekende Duitse Schlagers in het Nederlands zingt), volkszanger Lytse Hille en Duo Espada. Op zondagmiddag en –avond (van 13.00 tot 22.00 uur, gratis) is er live-muziek en gezelligheid in de tent, alsmede een darttoernooi met een prijzengeld van 500 euro. Aanmelden voor de dartwedstrijd van via de website www.Titomfeest.nl of kgdarts.nl.

Het Titomfeest wordt sinds enkele jaren steeds in de bouwvakvakantie op poten gezet door een groep enthousiaste zendamateurs uit Nieuwleusen. Dit wordt de derde editie. Het feestterrein gaat op vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur open. Dan begint ook de kaartverkoop; er is dus geen voorverkoop.

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency