Foto: Marcel van Saltbommel.

Tennisvereniging Nieuwleusen bestaat halve eeuw

NIEUWLEUSEN - Tennisvereniging Nieuwleusen (TVN) bestaat op donderdag 27 juni officieel 50 jaar. Dat vindt de vereniging een moment om bij stil te staan, terug te kijken en herinneringen op te halen, maar ook om weer vooruit te kijken.

Vijftig jaar jong

TVN vindt eigenlijk 50 jaar nog best jong. Vooral omdat deze vereniging bruist van energie. Jonge maar ook oudere leden voelen zich dan ook helemaal thuis bij de Tennisvereniging in Nieuwleusen. Dit jaar wordt er vooral weer vooruit gekeken naar de aankomende tennisactiviteiten.

Jubileum vieren

Voorzitter Coby Ruinemans: “Wij houden wel van een feestje en daarom geven wij dit jaar aan diverse activiteiten extra aandacht. Op 29 juni gaan wij samen met de burgemeester, onze sponsors en genodigden het glas heffen,  herinneringen ophalen en hoe wij als vereniging onze toekomst zien, want na je 50e begint het toch?” Verder in het jaar vinden toernooien plaats, de Clubkampioenschappen en natuurlijk het Jubileumfeest voor leden en oud-leden op zaterdag 21 september. De volledige jaaragenda van de vereniging staat op de website www.tvnieuwleusen.nl.

Oproep oud-leden

Tennisvereniging Nieuwleusen wil het 50-jubileum vieren met leden én oud-leden. Daarom deze oproep: bent u of kent u een oud-lid van Tennisvereniging Nieuwleusen? Geef dan de naam en het e-mailadres door via [email protected] (uiterlijk 1 september). TVN kan u dan op de hoogte houden van de feestavond en u daarvoor persoonlijk uitnodigen.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency