Foto: eigen foto DLC.

Tennistoernooi in Italiaanse sferen bij DLTC Gerner

DALFSEN - Het Van Pijkeren Woningbouw tennistoernooi werd gespeeld bij DLTC Gerner. De plaatselijke tennisvereniging organiseerde het dubbeltoernooi voor 40+’ers al veel vaker.

De commissie had deze keer gekozen voor het thema Italië. Dat uitte zich in zowel de aankleding van de kantine en het terras als bij de gepresenteerde hapjes. Er waren bijna 90 deelnemers in de verschillende klassen. Zij werden verdeeld in poules waarin zij of alleen onderling, of via kruisfinales speelden om de meeste winstpunten. Zaterdag werden de finales gespeeld. De gelukkige winnaars kregen een tas met Italiaanse artikelen. Alles zat mee: het weer hield zich prima, de wedstrijdleiding had alles goed georganiseerd er waren veel toeschouwers, er werd sportief getennist en de hapjes gingen er goed in, zodat het een geslaagd toernooi werd.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency