Tegelijkertijd twee ongevallen met elektrische fietsen

DALFSEN - Op de rotonde Meeleweg-Jagtlusterallee te Nieuwleusen en op de parallelweg van de Hessenweg in Dalfsen gebeurde afgelopen woensdag tegelijkertijd een aanrijding tussen een voertuig en een elektrische fiets.

De fietster die betrokken raakte bij het ongeval op de rotonde in Nieuwleusen kon na behandeling in de ambulance zelfstandig uitstappen. De politie heeft de gegevens van de betrokkenen genoteerd en getuigen gehoord. Op de kruising Engellandweg en Hessenweg liep de fietster ernstigere verwondingen op en is met onder andere beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De fietster werd aangereden door een afslaande auto waarvan het zicht door een geparkeerde aanhanger werd ontnomen. Bij dit incident is een uitgebreid sporenonderzoek gedaan door de Forensische Opsporing afdeling verkeer.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency