Studio Ses: nieuwe dansstudio voor alle leeftijden

DALFSEN - Per september start Studio Ses een dans- en theaterstudio in Dalfsen en Nieuwleusen. Hoofdzakelijk zullen er danslessen aangeboden worden met als doel om het beste uit de leerling te halen.

Dit kan al vanaf 3 maanden bij babydansen tot en met 100 jaar bij Modern Jazz. De dansstudio wordt gerund door de drie zusters Luiken – Sieske, Emmelie en Sofieke – en een aantal lokale professionals uit Dalfsen en omstreken. “We vinden het belangrijk dat iedere deelnemer er plezier aan beleeft. We zien niets liever dan deelnemers die groeien en zich ontwikkelen, zowel op fysiek als op persoonlijk vlak”, zegt Sieske Luiken, eigenaresse van Studio Ses. Theaterdocent Esmé Spijker vult aan: “We streven er naar dat iedere deelnemer zich open en veilig voelt, zichzelf kan zijn, gezien wordt en het gevoel heeft dat hij of zij erbij hoort.”

In de lessen wordt altijd toegewerkt naar een doel. Zo organiseert Studio Ses tweejaarlijkse uitvoeringen met de dans- en theatergroepen, en doen de wedstrijdteams regelmatig mee aan landelijke en regionale wedstrijden. “Door deel te nemen aan wedstrijden bereik je dat het niveau omhoog gaat, net zoals bij voetbal. Je leert pas echt voetballen als je meedoet aan wedstrijden. Ook de recreatiegroepen gaan deelnemen aan wedstrijden”, vertelt Dion Legebeke, de ervaren hiphopdocent. Studio Ses biedt een breed palet aan mogelijkheden aan: van ballet tot hiphop en shuffle, van recreatief tot demo.

Het is voor het hele team van Studio Ses al jaren een droom om samen iets op te starten. De lessen vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente. Voor de selectie- en demoteams zijn er eind augustus audities gepland. Deelname daaraan de auditie is gratis, aanmelden kan via www.studio-ses.nl.

 

 

(foto)

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency