Stichting Hand in Hand ontvangt cheque van Aluvo

Vorige week dinsdag overhandigde Aluvo-directeur Herman Bloemers namens het Aluvo Hand in Handtoernooi een cheque aan de Stichting Hand in Hand.

Het voetbaltoernooi werd op 23 juni georganiseerd bij S.V. Nieuwleusen. Namens de hoofdsponsor van het toernooi, ALUVO, overhandigde Herman Bloemers de cheque van duizend euro aan Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook vertegenwoordigers van de subsponsoren van het toernooi aanwezig. Dit zijn Kouwen Uw Slager, Gebo Tours, Vechtdal Bouw en Restaurant De Viersprong.

 

De stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. S.V. Nieuwleusen vindt het belangrijk om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en helpt daarom graag mee om het Aluvo Hand in Handtoernooi te organiseren. Gerrit Schoonhoven bedankte de sponsoren en S.V. Nieuwleusen hartelijk en vertelde dat de Stichting Hand in Hand binnenkort weer start met de voorbereidingen voor de aankomende kerstdagen.

Dit jaar deden er twintig teams mee aan het succesvolle Aluvo Hand in Handtoernooi. Na het toernooi was er een barbecue, een DJ en een gezellige Hollandse volkszanger. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het toernooi van volgend jaar alweer begonnen. Het toernooi wordt dan op zaterdag 6 juli 2019 gehouden. Aanmelden kan nu al via [email protected].

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency