Foto: D66 fractievoorzitter Ben Schrijver (links) en Bert Sepers.

Speelgoed Bank Nieuwleusen ontvangt taart van fractie D66

DALFSEN - Bert Sepers van Speelgoed Bank Nieuwleusen werd op Valentijnsdag verrast met een lekkere taart. Fractieleden van D66 kwam deze aanbieden.

Enkele leden van de fractie van D66 Dalfsen kwamen de taart brengen als waardering voor wat de Speelgoed Bank doet voor kinderen van ouders die het niet breed hebben in de gemeente Dalfsen. Sepers en zijn team ervoeren de geste als extra stimulans om door te gaan op de goede weg.

Actief voor Speelgoed Bank

Sepers zet zich al sinds 2013 actief in voor de speelgoedbank. Hij zorgt met zijn medewerkers dat kinderen leuk speelgoed krijgen zonder te hoeven betalen. Inwoners kunnen speelgoed inleveren op een aantal adressen. De Speelgoedbank Nieuwleusen zorgt ervoor dat het aangeboden speelgoed op een goede manier wordt ingezameld, gecontroleerd, opgeslagen en uitgegeven.

Uitgifte Speelgoed Bank

De uitgifte van speelgoed is in kulturhus De Spil in Nieuwleusen, op iedere eerste woensdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur. Sepers is er als voormalig ondernemer vaak de hele week druk mee, met hulp van een heel team van enthousiaste vrijwilligers. Dat levert elke maand weer veel vrolijke kindergezichten op. Maandelijks worden al honderden kinderen blij gemaakt.

Ook in dorp Dalfsen

In de toekomst wil Bert ook graag in het dorp Dalfsen iets voor de kinderen doen. Omdat de reis(kosten) van Dalfsen naar Nieuwleusen geen drempel mogen zijn. Meer informatie of voor wie ideeën, speelgoed of hulp wil bieden: kijk eens op www.facebook.com/speelgoedbanknieuwleusen of www.despilnieuwleusen.nl/evenement/speelgoedbank-nieuwleusen-uitgifte/  Er is zeker behoefte aan speelgoed voor jongens. Dat speelgoed blijkt om een of andere reden minder lang mee te gaan…….

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency