Spannende slotavond bij Albert Heijn-Dalvo volleybaltoernooi

DALFSEN – In Trefkoele+ vond donderdagavond de laatste avond van het zomeravondvolleybaltoernooi plaats. De meeste teams speelden hun laatste wedstrijden. In een aantal poules was de strijd nog lang niet beslist. Tussen de veertig deelnemende teams werd het nog een spannende volleybalavond. De uitslagen en standen staan op www.zac.dalvo.nl.

In de heren A poule was het team Hinnik dat net als vorig jaar de titel naar binnen harkte. Bloemkolen eindigden met drie punten minder op een verdienstelijke 2e plek. In de heren B poule heeft het nieuwe team Net Niet het ook net niet gered om het al jarenlang deelnemende team Lammadammedoendan te verslaan. Ze kwamen één puntje tekort en zo werd Lammadoendoendan kampioen in de poule. De dames A-poule werd dit jaar weer gewonnen door het ervaren team Knurft. Nadat ze vorig jaar een keer geen kampioen waren geworden, kwamen ze dit jaar sterk. ‘t Overschot eindigde met drie punten minder op plek 2. De dames B poule was een interessante poule met veel nieuwe teams en dus altijd afwachten hoe ze presteren. Het nieuwe team de Ballholics mag zich een jaar lang kampioen van de B poule noemen en ze promoveren volgend jaar naar de A poule. Ze werden overtuigend winnaar door in de laatste set slechts twee puntjes te laten liggen tegen Friends die op een 2e plek eindigden.

Bij de gemengde A poule was het wederom team Berkum dat aan het langste eind trok. De laatste avond stonden ze nog op gelijke hoogte met de Sprokkelaars, maar door de laatste avond alle wedstrijden te winnen eindigen ze bovenaan in deze poule met tien punten voorsprong op de Sprokkelaars. In de gemengde B poule ging de strijd tussen de Groenlanders en het Balanicoteam 2. Ze waren het hele toernooi enorm gewaagd aan elkaar, maar de laatste wedstrijd wisten de Groenlanders met 3-1 van hun concurrent te winnen. Ze eindigden op de 1e plaats met drie punten voorsprong. De Teunisbloem lukte het om kampioen te worden van de gemengde C poule en zij mogen zich volgend jaar weer bewijzen in de gemengde B poule. Het team Amici Bigas bood goede tegenstand, maar kwamen net één punt tekort en eindigde op de 2e plaats.

Dalvo heeft weer een mooi toernooi kunnen organiseren mede dankzij hoofdsponsor Albert Heijn Dalfsen en overige sponsoren: Trefkoele plus, Nikki’s, Het Oude Station, Grolleman Groen, Auto Knobben, Jumbo en Plinq. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en sportief toernooi en hoopt alle teams volgend jaar weer terug te zien. Natuurlijk kunnen er nog meer teams mee doen. Lijkt het jou ook wat om volgend jaar met een nieuw team mee te doen? Stuur dan alvast een mail naar [email protected] en dan ontvang je volgend jaar een uitnodiging.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency