Foto: Archieffoto

Ernstige verkeershinder bij Station tot Station Loop

DALFSEN - De Station tot Station Loop, een hardloopwedstrijd van station Ommen naar station Dalfsen, is op woensdagavond 31 mei. De start is om 19.30 uur bij station Ommen.

De route loopt langs het hertenkamp en de Zwolseweg naar Vilsteren, de lopers gaan daar door de molen. Bij Hessum gaat het parcours verder over het erf van familie Von Martels, de Markeweg, over de Watersteeg langs de Vecht, daarna terug naar de Tolhuisweg en langs kasteel Rechteren. De verwachting is dat de eerste lopers rond 20.20 uur aankomen bij de finish voor het station van Dalfsen.

De Zwolseweg tussen Ommen en Laarbrug is vanaf 19.30 tot 20.00 uur afgesloten. De Rechterensedijk en de Stationsweg zijn afgesloten voor het verkeer van 20.15 uur tot 21.30 uur. Het verkeer dient rekening te houden met ernstige verkeershinder van en naar Ommen en Dalfsen.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency