Sinterklaasintocht Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Op zaterdag 25 november a.s. komt Sinterklaas naar Nieuwleusen. Rond 14.00 uur zal hij met zijn route door het dorp starten ter hoogte van de HEMA aan de Backxlaan.

Vervolgens zal hij langs De Hulstkampen rijden, via de Bosmansweg naar het Westerveen en over de Grote Markt richting Het Witte Peerd. Omstreeks 15.00 uur zal het gezelschap aankomen op het plein achter het Witte Peerd. Tijdens de tocht zal Sinterklaas vergezeld worden door wethouder Betsie Ramerman en onze kinderburgemeester Laure Veltman. Muziekvereniging Crescendo Excelsior zal de intocht muzikaal begeleiden. Na het welkom is er de mogelijkheid om je tekening aan Sinterklaas te geven en met hem samen een foto te maken. De activiteitenverenging (winkeliers) Nieuwleusen heeft het programma van 14.00 tot 15.45 uur georganiseerd en daarna hebben de mensen van Het Witte Peerd nog een pietendisco georganiseerd in de zaal. Deze kinderdisco zal tot ongeveer 17.30 uur duren. Iedereen alvast heel veel plezier toegewenst bij de intocht.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency