Dodelijk verkeersongeval Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Dinsdag 21 november is er tussen de middag een ernstig ongeval gebeurd halverwege de Bouwmansweg in Nieuwleusen.

Een auto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en zijdelings tegen een boom tot stilstand gekomen. Politie en brandweer Nieuwleusen waren bijna gelijktijdig aanwezig en zijn direct begonnen om het slachtoffer uit de auto te halen en te reanimeren. Twee ambulanceteams kwamen vervolgens ter plekke en hebben na enige tijd moeten vaststellen dat het slachtoffer door de aanrijding overleden is. De traumahelicopter vanuit Groningen was nagenoeg in Nieuwleusen maar kon terugkeren naar hun standplaats. Om de hulpverleners alle ruimte te geven is de Bouwmansweg enkele uren afgesloten geweest voor iedereen. Agenten van de Forensische Opsporing hebben het ongeval in kaart gebracht. Het overleden slachtoffer is een 30 jarige vrouw uit Nieuwleusen.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency