Foto: Marcel van Saltbommel, archieffoto.

Actief Nieuwleusen organiseert weer kraspasactie

NIEUWLEUSEN - Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen organiseert de komende weken weer de kraspasactie.

Sinds zaterdag 18 november t/m half december ontvangt het winkelend publiek in Nieuwleusen een gratis kraspas bij elke besteding bij één van de deelnemende ondernemers. Elke kraspas geeft gegarandeerd prijs, te verzilveren bij één van de tientallen deelnemende winkels.

Grote prijzenpot

Bijna alle ondernemers die aangesloten zijn bij de Ondernemersvereniging Nieuwleusen doen mee en er is dus een grote prijzenpot beschikbaar. Een kleine greep uit de hoofdprijzen: één minuut gratis winkelen ter waarde van 300 euro bij Albert Heijn van Etten en bij Plus Luuk Tijs, een jaar gratis haar knippen ter waarde van 288 euro bij Petra Hair | Fashion | Beauty, een weekend in een cabrio rijden ter waarde van 400 euro bij Autobedrijf Zieleman, een bloemenabonnement ter waarde van 250 euro bij Bloemisterij Stegerman en nog heel veel meer. De waarde van de prijzenpot is bijna 5.700 euro. 

Positieve reacties

“De vorige keer waren de reacties erg positief op de kraspasactie,” zegt Carola Mulders, voorzitter van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. “Daarom pakken we de actie weer op, een leuk extraatje voor de klanten in de dure weken voor de feestdagen. Het enige wat ze hoeven te doen, is de inkopen zo veel mogelijk lokaal te doen. Daarmee ondersteunen ze de lokale economie en houden er zelf ook wat aan over.”

Allerlei prijzen

Deelnemende winkeliers hebben zelf de prijs bepaald die zij op de kraspas inzetten. Alle passen zijn daarna gehusseld en verdeeld onder de winkeliers. De kans is dus heel groot dat je bij de ene winkelier een prijs wint die je bij een andere ondernemer kunt verzilveren. “Het is natuurlijk extra leuk als je daardoor als particulier eens bij een winkel binnenloopt waar je nog geen klant bent,” zegt Carola. “Als dorp mogen we trots en tegelijk ook zuinig zijn op het brede aanbod wat we hebben. Voor de grootte van ons dorp, hebben we een heel uitgebreid en divers winkelaanbod en dat moeten we toch koesteren?”
De actie loopt door totdat de laatste pas is verstrekt, op = op dus. De verwachting is dat de actie tot half december duurt. Op de website www.kraspas.nl/nieuwleusen zijn alle details van de actie te vinden, inclusief de spelregels.

Onder: afbeelding Kraspas.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency