Foto: Sinterklaas met zijn pieten in De Spil. Foto: Marcel van Saltbommel.

Sinterklaas feestelijk onthaald in De Spil in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Sinterklaas is al een weekje in het land en afgelopen zaterdag kwam hij zijn opwachting maken in Nieuwleusen.

Sinterklaas kwam met zijn pieten naar kulturhus De Spil, waar de kinderen al vol verwachting op hem zaten te wachten. Wat een groot aantal kinderen kwamen daar een bezoekje brengen aan Sinterklaas. Ondertussen had dweilorkest De Bruggebloazers uit Balkbrug de stemming er alvast goed ingebracht. Wethouder Jan Uitslag verwelkomde de Goedheiligman namens het college van b en w.

Jet & Joep

Nadat Sinterklaas was gearriveerd en de kinderen had toegesproken, ging de show met Jet & Joep van start, van studio SES. Die maakten er samen met de kinderen een hele gezellige middag van en natuurlijk ging iedereen aan het einde met wat lekkers naar huis. Het Sinterklaasfeest werd georganiseerd door ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen, in samenwerking met kulturhus De Spil en Studio Ses.

Zondagmiddag maakte Sinterklaas zijn opwachting in Hoonhorst, wethouder Betsy Ramerman ontving hem met vele kinderen in De Potstal.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency