Sinterklaas arriveert met de trekker op Sjaloom in Ankum

DALFSEN - Sinterklaas bezocht vrijdag samen met zijn pieten cbs Sjaloom in Ankum. Het gezelschap kwam aan met trekker en wagen, versierd met vele vlaggetjes.

Zo nam hij stelling in de stikstofproblematiek: Sinterklaas maakte duidelijk, dat als hij de minister (van landbouw) was, er geen stikstofproblemen zouden zijn. Als toepasselijk cadeau kreeg de school kreeg twee traptrekkers van Sint en zijn pieten cadeau en daar waren de kinderen heel blij mee.

Na de ontvangst op het schoolplein, ging de Sint aan de slag met zijn dagelijkse ochtendgymnastiek op de muziek en de kinderen konden hieraan meedoen. Ze gingen volop dansen en swingen met Sint en zijn Pieten.

In de school bezocht het gezelschap de peuters die nog niet op school zitten. Ze kregen een handje, er werden sinterklaasliedjes gezongen en pepernoten gestrooid. In alle groepen werden weer vele cadeautjes uitgedeeld.

 

(foto) Het alternatieve vervoer van Sint en zijn pieten.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency