Scooterbestuurder raakt gewond bij aanrijding N377

NIEUWLEUSEN - Zondagmiddag 16 juni, vlak voor aanvang van de voetbalwedstrijd van Oranje, deed zich een ongeval voor waarbij een auto en een scooter betrokken waren. Het gebeurde op de N377 Den-Hulst ter hoogte van de Eshuisweg.

De scooterbestuurder reed over het fietspadgedeelte en wilde rechtdoor op de Den-Hulst. Een afslaande automobilist heeft de scooter vermoedelijk niet gezien en bij het afslaan van de auto werd de scooter geraakt. De bestuurder kwam op het asfalt terecht, omstanders hebben eerste hulp verleend totdat politie en ambulance ter plaatse kwamen. De bestuurder van de scooter is zonder spoed naar de spoedeisende hulp in Zwolle vervoerd. De chauffeur van de personenauto was uiteraard geschrokken van het ongeval maar liep geen letsel op. Nadat het schadeformulier was ingevuld en de politie getuigen had gehoord werd de weg weer vrijgegeven.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency