RKZVC trakteert SV Dalfsen op dikke nederlaag

DALFSEN - Waar voetbalclub SV Dalfsen aan het begin van het seizoen nog een gelijkspel uit het vuur sleepte, lukte het dit keer op bezoek in Zieuwent niet.

Ondanks een redelijk gelijk opgaand begin met kansen voor RKZVC en Dalfsen, trok uiteindelijk de ploeg uit de Achterhoek aan het langste eind met 5-0. De eerste goal voor de thuisclub viel in de 36e minuut, waarbij de bal via de onderkant van de lat de lijn passeerde. Dalfsen kreeg voor rust nog een kans, maar het schot op doel ging net over.

Na rust

Na rust pakten beide ploegen de draad op en de eerste serieuze kans was voor RKZVC, een mooie combinatie leidde uiteindelijk tot een eenvoudige schuiver in een leeg doel. Dalfsen zette een tandje bij en was een kwartier lang de bovenliggende partij, maar doelpunten vielen er niet. Zieuwent pakte hierna het initiatief weer over en dit resulteerde in maar liefst drie doelpunten in het laatste kwartier, eindstand 5-0.