Foto: onder andere Po’Maddy speelt op Reestpop.

Reestpop met Muziek in de tuin Balkbrug

BALKBRUG - Organisatie Muziek in de tuin Balkbrug organiseert voor de tweede keer Reestpop in de Reestkerk in Oud-Avereest. Op zaterdag 24 februari begint de voorstelling om 20.30 uur en de inloop is vanaf 20.00 uur.

Reestpop is een voorproefje van Muziek in de tuin Balkbrug, dat op zondag 26 mei voor de vijfde keer wordt georganiseerd, in tien tuinen in en rond Balkbrug. Vier van de tien muzikanten en bands die dan optreden, lichten alvast een tipje op van de sluier. Po’Maddy (rockballads en aanstekelijke bluesrock), ROO (muziek en teksten op basis van hun eigen ervaringen), Rocktail-duo (pop, folk, country, reggae, rock) en organisator Freek (nummers van o.a. Cuby, Paul Simon, Shaffy en Leonard Cohen), treden elk 30 minuten op in de Reestkerk. Ook de zangeres van Lucky me uit Meppel, Frieda Bosch, zingt een paar nummers (mee) met Freek.
Reestpop is gratis toegankelijk. Maar de organisatie en kerkhuur kost natuurlijk wel geld. Daarom staan er bussen voor een vrijwillige bijdrage en de bezoekers kunnen een gift doen via een QR-code. Wel graag (kosteloos) reserveren voor Reestpop, via www.muziekindetuinbalkbrug.nl of rechtstreeks op de reserveringssite van Muziek in de tuin Balkbrug, zie link: https://www.supersaas.nl/schedule/muziekindetuinbalkbrug/muziek_in_de_tuin?day=24&month=2&view=day  Bellen mag ook: tel. 06-5340 7777.

Foto's onder: nog meer deelnemende artiesten, Freek Knol, ROO, Rocktail en de poster.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency