Politie zoekt getuigen en gaat uit van brandstichting in onderzoek woningbrand Zwartewaterland Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Op zondag 14 juli om ongeveer 05.15 uur ontving de meldkamer een melding van een woningbrand in een woning gelegen aan de Zwartewaterland 8 in Nieuwleusen. Bij de brand kwam een persoon om het leven. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek gaat de politie uit van brandstichting.

Getuigenoproep
——————————
De politie komt graag in contact met mensen die op zondagochtend 14 juli 2019 tussen 03.00 uur en 08.30 uur wakker waren of zich binnen de genoemde tijdstippen op straat hebben bevonden in het ‘Middengebied’ van Nieuwleusen. In dat deel van het dorp is het Zwartewaterland gelegen. 

Contact met de politie
——————————————
Ook als u niet tussen de genoemde tijdstippen in de buurt was maar wel over informatie beschikt die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. Vertrouwelijk praten met de politie? Bel met het Team Criminele Inlichtingen: 06-49 354 976.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency