Foto: Jan van Leur biedt de cheque van 1.250 euro aan Kika.

Plinq Loopfestijn schenkt cheque aan Kika

DALFSEN - Tijdens de jaarlijkse sponsorbijeenkomst overhandigde de organisatie van het Plinq-Loopfestijn een cheque aan twee vrijwilligers van de stichting Kika.

Die waren blij verrast toen voorzitter Jan van Leur een bedrag van 1250 euro aanbood in het clubhuis van IJsclub Stokvisdennen. De heer en mevrouw Kamphof verloren hun kind aan kanker en zetten zich nu als vrijwilliger in voor deze stichting. Mevrouw Kamphof vertelde een indrukwekkend verhaal over wat hen overkomen was. Het geld is bijeengebracht door de lopers van de 31e editie van het Loopfestijn, dat plaatsvond op 1 september. De organisatie draagt van het inschrijfgeld van elke deelnemer 50 cent af. Daarnaast storten de deelnemers vrijwillig geld voor het goede doel dat elk jaar door de organisatie wordt aangewezen.

Op dezelfde avond dankte de voorzitter alle sponsoren voor hun bijdrage aan dit evenement. Ook nam de club afscheid van Wendy d’ Hollosy. Zij was jarenlang verantwoordelijk voor de inschrijvingen en het contact met de tijdswaarneming. Voor haar wordt nog wel een opvolger(ster) gezocht. De volgende uitgave van het Loopfestijn is op zaterdag 7 september.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency