Plantenactie Stichting Oekraïne gaat toch door

VECHTDAL - Door de corona crisis dreigde de plantenactie van Stichting Oekraïne niet door te kunnen gaan. Dit zou leiden tot een grote financiële strop voor de stichting. Naar aanleiding van dat bericht zijn er donaties binnengekomen bij de stichting, in totaal gaat het om een bedrag van ruim 1.000 euro.

Ondertussen heeft Kwekerij Onderdijk in Dalfsen een initiatief ontwikkeld om voor beide partijen het verlies te beperken. Samen met enkele andere bedrijven in Dalfsen startte Onderdijk een webwinkel, www.perkgoeddalfsen.nl. Via die webshop kunnen nu ook planten ten bate van Stichting Oekraïne Nieuwleusen worden gekocht. De bestelling kan dan worden afgehaald bij Kwekerij Onderdijk, Hessenweg 22a in Dalfsen. 

Bestellen via www.perkgoeddalfsen.nl kan van woensdag 5 april 14.00 uur tot en met zaterdag 18 april 12.00 uur. Bestellen en daarmee Stichting Oekraine steunen kan alleen door het afnemen per tray (8 planten), vermeld bij de bestelling dat het om het deze actie gaat. 

Mensen die de afgelopen tijd een donatie hebben gedaan en dit liever in de vorm van een bestelling willen doen, kunnen hun eerdere donatie terug krijgen. Neem hiervoor contact op met Henk Withaar (06-27828834 of [email protected]).

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency