Papiercontainers hebben nieuwe trappen

NIEUWLEUSEN - Muziekvereniging Crescendo-Excelsior Heeft naar aanleiding van een aantal klachten over de toegankelijkheid van de papiercontainers twee nieuwe trappen laten maken.

Deze solide trappen bevatten zogenaamde ‘luie’ treden, waardoor het gemakkelijker is deze te betreden. De hoge opgang van de vorige trappen werden door diverse gebruikers als problematisch ervaren.
Ook zijn er elke zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur vrijwilligers aanwezig bij het clubgebouw aan de Burgemeester Backxlaan. Indien gewenst assisteren zij om dozen met oud papier in de container te werpen.
De vereniging wil de inwoners van Nieuwleusen nogmaals vragen om alleen papier en karton naar de containers te brengen. Helaas treffen de vrijwilligers regelmatig plastic, piepschuim en ander afval tussen het papier aan. Dit moeten zij dan verwijderen en afvoeren, wat zowel tijd als geld kost.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency