Foto: Mensen uit de diverse kernen bespreken stellingen met elkaar in De Spil.

OVKK verandert naam tijdens bijeenkomst in De Spil Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De Overijsselse Vereniging van Kleine Kernen (OVKK) heeft haar naam gewijzigd, van ‘Kleine’ naar ‘Krachtige’ Kernen. Dit vond donderdag plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging in De Spil in Nieuwleusen.

Tijdens de bijeenkomst werden verbindingen gelegd en belangrijke thema’s besproken met mensen uit de diverse kernen, gemeenten en de lijsttrekkers van de politieke partijen van Overijssel. ’s Middags was er een mini-markt met standhouders die een mix waren van ervaringsdeskundigen uit de dorpen, stichtingen, fondsen en belangenbehartigers. De leden van de OVKK kregen een voucher waarmee ze een aantal uren gratis advies konden kopen. Daar kwamen goeie deals uit voort. Het eerste verkiezingsdebat van de provincie Overijssel werd gehouden en alle lijsttrekkers gingen in debat voor een volle zaal. Het bouwen van voldoende woningen in de dorpen, was een belangrijk onderwerp in de discussie.

Meer informatie op de website www.ovkk.nl

 

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency