Foto: overlast op het schoolplein.

Overlast op schoolplein CBS De Zaaier in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - CBS De Zaaier in Nieuwleusen heeft na schooltijd te maken met overlast op het schoolplein.

Vanaf de periode dat het ’s avonds langer licht wordt, worden er sinds de meivakantie vernielingen aangericht, met name in het weekend. Putdeksels verdwijnen, afvoerputten worden gevuld met zandbakzand en de sleutelgaten worden dichtgemaakt waardoor men op maandagmorgen nauwelijks in school kan komen en de sloten bovendien kapot gaan. De overlast vindt grotendeels plaats op het kleuterplein achter de school.

Politie

De school heeft inmiddels contact gehad met de politie. Zij gaan surveilleren in de avonduren en proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is of zijn voor deze overlast. Ook is afgesproken deze overlast te delen met ouders en omwonenden. De politie geeft aan dat ongewenst gedrag direct gemeld kan worden via het telefoonnummer 112. Wie ongewenst gedrag hoort of ziet op het schoolplein, kan dit melden bij de politie. Wie informatie heeft over personen die betrokken zijn bij deze overlast, kan contact opnemen met de jeugdagenten van de politie: K. Dijkstra, M. Sportel, R. Veldhuis. De politie is te bereiken via 0900-8844.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency