Foto: Marcel van Saltbommel, archieffoto.

Oranjevereniging Nieuwleusen: toch nog mini-Oranjefeest

NIEUWLEUSEN - De jaarlijkse feestweek begin september kon vanwege de coronamaatregelen voor het tweede jaar op rij niet doorgaan. Maar dankzij de versoepelingen verwacht Oranjevereniging Nieuwleusen dit najaar toch nog een feestweekend te kunnen organiseren .

Vrijdag 12 en zaterdag 13 november zet de organisatie daarvoor met potlood in de agenda.
“Uiteraard zijn we ook nu nog afhankelijk van de coronamaatregelen en de vergunning. Maar we achten de kans aanzienlijk groter dan een dikke maand geleden, dus we hopen echt nog een feestje te kunnen geven,” zegt voorzitter Patrick Belderink. “Als alles meezit, organiseren we een soort mini-Oranjefeest. Twee avonden in een feesttent op het evenemententerrein met muziek en een bar. Gezien de korte voorbereidingstijd en de kans op slecht en koud weer in die tijd van het jaar, wordt het echt niet uitgebreider dan dat.” Dus geen kermis, autorodeo of andere traditionele programmaonderdelen. Die neemt de organisatie pas weer mee in de voorbereidingen voor de feestweek begin september volgend jaar.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor beide avonden gaat uitsluitend via online voorverkoop, die naar verwachting pas in de week vóór het feestweekend wordt opengesteld. “Dat doen we expres, omdat we pas op dat moment zekerheid denken te hebben of het door kan gaan. Via deze krant en www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl houden we het publiek daar uiteraard van op de hoogte,” besluit Patrick.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency