Foto: de band Burgeon.

Optreden van band Burgeon in kulturhus De Spil

NIEUWLEUSEN - De band Burgeon komt op zondag 24 oktober spelen in kulturhus De Spil in Nieuwleusen.

Het optreden staat gepland van 14.00 – 16.00 uur, met tussendoor een moment van pauze.

De band Burgeon bestaat uit zes eigenwijze muzikanten die hun liefde voor akoestische muziek energiek combineren met een gedurfde zoektocht naar het leven. Met een akoestische sound, oprechte teksten en meeslepende melodieën nemen zij de luisteraar mee in hun wereld. Daarom schrijven de bandleden alle nummers samen geschreven en laten zij zich inspireren door zowel de verwondering van het leven als de vragen die dit met zich mee kan brengen.

Country en folk

Door de akoestische muziekstijl met tinten van country en folk in combinatie met een grote variatie aan instrumenten, wordt een karakteristieke sound gevormd, door henzelf ook wel ‘wooden sound’ genoemd. Net zoals hout, dat nooit stopt met vormen, is geen enkel nummer ooit écht helemaal uitgegroeid. Ze laten zich altijd weer opnieuw inspireren. Hierdoor is ieder optreden uniek.
De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een consumptie. De organisatie hanteert de geldende coronamaatregelen. Kaarten zijn online verkrijgbaar.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency