Opnieuw goud voor turnsters GVN Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De turnsters van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) hadden zaterdag een thuiswedstrijd in kulturhus De Spil. Het was 1,5 jaar geleden dat zij een wedstrijd hadden en voor sommigen was het nu zelfs de eerste keer.

Nieuw is dit jaar dat er niet alleen individuele prestaties zijn, maar ook teamprestaties. De punten van een team worden bij elkaar opgeteld en de beste drie cijfers tellen mee voor de einduitslag.

In de eerste wedstrijd werden Indy Visscher, Noah Hoeve, Eva Eikelboom en Kim van Zwol eerste met hun team. Kim werd individueel derde. In de derde wedstrijd waren de jongsten aan de beurt. Milou van Blanken, Elin Kappert, Amber Roos Martens, Fajah Hoeve, Meike Kalteren en Laure Veldman werden eerste met hun team, wat de jonge turnsters goud opleverde.

In het laatste blok was Hillyjanne Veijer toegevoegd aan een ander team, zij zette een goede prestatie neer en pakte een keurige vierde plaats met dat team.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

GVN kan ondanks de coronamaatregelen, terugzien op een goede wedstrijd met uitstekende prestaties. Voorlopig was het de laatste wedstrijd met publiek, omdat dat de komende tijd niet meer is toegestaan.

Op zaterdag 27 november gaan er turnsters naar Hengelo voor hun wedstrijd.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency