Foto: Marcel Brasjen (links) en Herman Vrieling presenteren de online bingo.

Online Kerstbingo bij voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen en de Supportersvereniging organiseren een grote Online Kerstbingo met vele mooie prijzen.

Dat gebeurt op zaterdag 19 december om 20.00 uur en de bingo is bestemd voor leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, supporters en sponsors. De presentatie is in handen van Marcel Brasjen en Herman Vrieling. De hoofdprijs is een cadeaubon ter waarde van 100 euro van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. Bovendien wordt aan het Rad van Avontuur met mooie prijzen gedraaid.

Livestream

De bingo wordt via een livestream uitgezonden op het YouTube kanaal van S.V. Nieuwleusen. Leuk om met het hele gezin, familie of met vrienden mee te doen. Volgens de laatste corona-maatregelen mag je maximaal drie bezoekers thuis ontvangen.

Bingopakket

Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected], dit kan tot en met zondag 13 december. Bij de opgave graag ook je mobiele telefoonnummer vermelden en je adres. Deelname kost 10 euro p.p. Je ontvangt hiervoor een goed gevuld bingopakket met lekkernijen plus vier bingokaarten en een lot voor het Rad van Avontuur. In het pakket zit ook een handleiding waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het precies werkt. Het bingopakket kan op zaterdagmiddag 19 december opgehaald worden via een drive-thru op de parkeerplaats bij S.V. Nieuwleusen. Betalen kan dan via de mobiele pin of contant. Mocht het niet lukken om het bingopakket op te halen, dan kan het pakket in Nieuwleusen ook aan huis worden bezorgd.

Hoe werkt het?

Via het YouTube kanaal van S.V. Nieuwleusen is de bingo live te volgen. Er wordt gespeeld in vier rondes met vier verschillende kleuren bingokaarten. Er wordt aandacht geschonken aan de sponsors: op de bingokaarten staan geen nummers, maar de namen van de sponsors.

Per ronde zijn er drie prijzen te winnen. Heb je bingo? Stuur dan direct een WhattsApp (het nummer krijg je nog door) met het nummer van de bingokaart. De bingo wordt gecontroleerd en woon je in Nieuwleusen, dan wordt de prijs door het bezorgteam nog dezelfde avond bij je thuisbezorgd. Woon je buiten Nieuwleusen, dan krijg je de prijs op een later moment.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency