Ongeval Dalmsholterweg Dalfsen

DALFSEN - Zaterdag 4 april rond het middaguur vond er een ongeluk plaats op de Dalmsholterweg ter hoogte van de Kortersweg.

Een bestuurster van een personenauto raakte van de weg. Na het omver rijden van een verkeersbord hapte de auto in de slootwal waarna het voertuig over de kop sloeg. De auto lag op z'n kop in een sloot en de bestuurster kon er niet zelfstandig uit. Twee jonge meiden die langsreden op de mountainbike gooiden hun fietsen aan de kant en schoten te hulp met nog een andere passant hebben ze de vrouw uit de auto gehaald. De inmiddels gealarmeerde brandweer van Lemelerveld is niet ter plaatse geweest toen bekend was dat de persoon uit de auto was. In de ambulance is het slachtoffer onderzocht maar kon later met familie naar huis. De auto raakte zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency