Ongeval auto met lijnbus in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Donderdagochtend rond 06.30 uur gebeurde er een ongeval op de kruising Burg. Backxlaan - Oosteinde - Westeinde in Nieuwleusen.

In alle vroegte reed een automobiliste richting Zwolle, op de kruising 'Kerkenhoek' ging het mis toen een buschauffeur met de lijnbus de Burg. Backxlaan wilde indraaien. Vermoedelijk heeft de felle laagstaande zon een rol gespeeld bij het ongeval. Aanvankelijk leek de situatie zeer ernstig en was de traumahelikopter ook opgeroepen. De heli kon al vrij snel geannuleerd worden. De brandweer van Nieuwleusen en het ambulancepersoneel hebben de automobiliste uit haar auto gehaald. Daarna is het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De kruising is geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer in verband met een uitvoerig onderzoek van de politie. 

Agenten verbaasden zich een aantal keren over het feit dat automobilisten langs wegblokkades van politieauto's en pilonnen zijn gereden. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency