Oldtimerbrommerrit groot succes

DALFSEN - De eerste Dalfser Oldtimerbromfietsrit is een onverwacht groot succes geworden. Ruim honderd brommers en solexen van minimaal 30 jaar oud waren vrijdagavond te bewonderen op het Kerkplein. Daar kwamen de liefhebbers van ‘brommers kieken’, maar dan in de letterlijke betekenis, helemaal aan hun trekken.

De organisatoren hadden op zo’n dertig klassiekers gerekend. Ze waren dan ook blij verrast met de hoge regionale deelname uit ondermeer Staphorst, Punthorst, Nieuwleusen, Heino en Zwolle. De groep vertrok om 19.00 uur voor een toerrit over 44 kilometer door Dalfsen, onder andere langs zorgcentrum Rosengaerde, om via het buitengebied van Wijthmen, Hoonhorst en Vilsteren weer terug te keren in Dalfsen. Halverwege was er een drankje op het plein in Hoonhorst, dat werd aangeboden door de sponsoren Het Klooster van Dalfsen en CompuStore.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency