Foto: Nathalie van Dijk (eigen foto)

Nieuwleusense in finale Miss Beauty of Overijssel

NIEUWLEUSEN - Nathalie van Dijk uit Nieuwleusen (20) zit in de finale van Miss Beauty of Overijssel.

“Het verraste mij dat ik nu in de finale sta van Miss Beauty of Overijssel. Ik ga hier volledig voor. Anderen wil ik laten zien dat wanneer je tevreden bent met jezelf je al mooi bent en je dat dan ook uitstraalt. Via de verkiezing zet ik mij in voor LINDA.foundation omdat er maar liefst één op de negen kinderen in armoede leeft.”

Even voorstellen

“In het dagelijks leven studeer ik aan het Deltion College Zwolle, hier studeer ik Marketing en Communicatie. Daarvoor heb ik mijn kappersdiploma gehaald en werk ik naast mijn studie als kapster, bij Ami Kappers in Meppel.  
Meedoen aan de verkiezing is dus een mooie gelegenheid om aan anderen te laten zien dat je wel degelijk kan veranderen en een persoonlijke groei kan doormaken. Als klein meisje was ik nogal verlegen en niet altijd tevreden met mijzelf. Deelnemen aan deze verkiezing is dus een mooie kans om hier aan verder te werken. Dat het niet alleen om het uiterlijk gaat vind ik erg belangrijk. Samen met de andere finalisten zetten wij ons namelijk in voor LINDA.Foundation. Een prachtig goed doel. We komen op voor gezinnen die in een lastige situatie zitten wat hun veel stress oplevert. Dit kan betekenen dat kinderen niet kunnen sporten, niet op vakantie kunnen of zelfs worden gepest omdat ze zelden nieuwe kleding kunnen betalen.
Ik vind dat elk kind zorgeloos hoort op te groeien, en zich niet druk hoeft te maken over de financiële problemen van het gezin.

Door middel van donatie ongeacht het bedrag, kunnen wij de kinderen weer blij maken.” Voor meer info bekijk deze pagina https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/nathalie-van-dijk/doneren .

Waar ken je de missverkiezing van?
“Door sociale media ben ik bij Miss Beauty of Overijssel gekomen. Ik volgde al meerdere meiden die mee deden, ik zag hoe ze zich gedurende het traject ontwikkelden en dacht “Wow, dat wil ik ook!”

Wat heb je gedaan tijdens de voorrondes en hoe ging dat?
“Bij de voorrondes hadden we als eerst een voorstelronde en mocht je zoveel mogelijk vertellen over jezelf. Daarna hadden we de bikinironde. En als laatst kwam de vragenronde in het Engels. Deze dag was al zo leuk om mee te maken. Ook als ik wist dat ik niet door zou gaan, zou ik het zo weer opnieuw doen. Want het was heel leerzaam en gezellig!”

Vind je het spannend om mee te doen?
“Ik vond het eerst wel iets spannend maar vooral heel leuk en interessant.”

Wat heb je tot nu toe geleerd en wat wil je nog leren?
“Tot nu toe heb ik al veel geleerd, vooral het presenteren van jezelf en het feit dat je je zelf mag laten zien. Je bent goed zoals je bent. Ik voel me zelfverzekerder waardoor ik minder bezig met meningen of oordelen van anderen over mij. In dit leertraject waar ik nu in zit hoop ik dit nog verder te ontwikkelen en mijn zelfvertrouwen te laten groeien. En anderen hier ook mee te inspireren.”

Je hoort weleens over onderlinge strijd tussen deelnemers van missverkiezingen, hoe is dat bij jullie?
“Alle meiden zijn uniek en mooi. Ik voel geen onderlinge strijd. Het is juist leuk om het samen met deze meiden te mogen doen.”

De trainingen en workshops gaan nu een beetje anders dan anders vanwege de corona-maatregelen, hoe gaat dat tot nu toe?
“Door de coronamaatregelen zijn de activiteiten en bijeenkomsten inderdaad doorgeschoven en op een creatieve manier volgen we soortgelijke trainingen. Ik vind dit een mooie oplossing, zo kunnen we toch op deze manier ons actief inzetten voor de  verkiezing en voor het goede doel.”

Wat vind je familie ervan dat je meedoet?
“Mijn familie is zeer enthousiast en trots dat ik hier aan mee doe. Ze vinden het een mooie kans om te benutten. Alles wat er mee te maken heeft, heeft een positieve uitwerking op mijn persoonlijkheid.”

Wat ga je doen als je wint, heb je een bepaalde visie die je anderen wil meegeven?
“Stel je voor dat ik deze Missverkiezing win dan hoop ik een inspiratiebron voor anderen te zijn om ook te staan voor wie ze zelf zijn. En mogen gaan vertrouwen op hun eigen kunnen. Door deze ervaring hoop ik ook een bredere kijk te krijgen op de toepassing van mijn studie Marketing en Communicatie.”

Stemmen op Nathalie
“Willen jullie mij helpen om een stapje dichterbij de titel “Miss Beauty of Overijssel” te komen? Ik zou het heel erg waarderen als jullie op mij willen stemmen. Dit kan door Poll Overijssel Nathalie via een SMS naar 3010 te sturen.”

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency