Foto: de organisatoren van het Food, Fashion & Beauty-evenement. Foto: Marcel van Saltbommel.

Nieuwe trends bij Food, Fashion & Beauty-event in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Wie in Nieuwleusen houdt van de nieuwste trends op het gebied van mode, eten en er goed uitzien, is op donderdag 26 september om 18.30 uur aan het juiste adres bij Grand Café de Viersprong.

La Vida heren- en damesmode, Grand Café De Viersprong en Beauty by San organiseren dan een fascinerende dinershow.

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan deze maand van La Vida, de heropening van De Viersprong een maand geleden en als kennismaking met schoonheidssalon Beauty by San, besloten de ondernemers samen tot de dinershow Food, Fashion & Beauty. De nieuwe najaarscollectie van La Vida Mode wordt op eigen wijze getoond aan de gasten tijdens deze show. Beauty by San, gespecialiseerd op het gebied van uiterlijke verzorging en make-up, toont de nieuwste trends op dat gebied door het verzorgen van het uiterlijk bij de modellen. Daarnaast kan men genieten van al wat De Viersprong op culinair gebied te bieden heeft. De gasten worden geheel in de watten gelegd met een overheerlijk, afwisselend driegangen menu. En de gasten gaan naar huis met een goodie-bag vol verassingen, waaronder een waardebon van La Vida heren- en damesmode  en Beauty by San.

Food, Fashion & Beauty is een avond vol beleving voor zowel vrouwen als mannen.

Reserveren voor deze avond kan via de website www.grandcafedeviersprong.nl/reserveren of bij een van de deelnemende ondernemers en kost 37,50 euro.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency