Foto: de Kleine Zeemeermin.

Musical De Kleine Zeemeermin in De Stoomfabriek in Dalfsen

DALFSEN - Theatergroep Terra speelt en zingt kindermini-musical De Kleine Zeemeermin op zaterdag 28 januari om 11.00 uur in theater De Stoomfabriek in Dalfsen.

Terra is een ervaren, wereldwijd optredende theatergroep. Met allerlei uitbeeldingsvormen worden de jeugdige kijkers van drie jaar en ouder moeiteloos meegesleept in het ontroerende verhaal van het beroemde Andersensprookje. De mooie zeemeermin zingt de mooiste liedjes uit de diepe oceaan. Ze is erg nieuwsgierig naar het leven op het land en als ze een keer een kijkje neemt, redt ze het leven van een prins. Ze wordt verliefd op hem en wil dolgraag een mens met gewone benen worden. Een gemene zeeheks belooft haar die benen te geven, in ruil voor haar prachtige stem. Een spannend verhaal voor de jonge toeschouwertjes. Kaarten bij Primera aan de Prinsenstraat, aan de zaal of via www.theaterdestoomfabriek.nl

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency