Foto: Marcel van Saltbommel, archieffoto.

Motortoertocht MGVGN voor gehandicapten

NIEUWLEUSEN - Stichting Motorrijders Gaan Voor Gehandicapten Nieuwleusen (MGVGN) houdt de jaarlijkse toertocht met gehandicapten uit Nieuwleusen en omstreken op zaterdag 27 augustus.

Omstreeks 10.00 uur vertrekt de enthousiaste stoet vrijwilligers met vooral zijspanmotoren, trikes en motoren met rugsteun met hun passagiers vanaf de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk aan de Burg. Backxlaan 269 in Nieuwleusen. De route gaat dit jaar naar een locatie in Welsum. Hier gaat de groep met z’n allen eten, etc. en er is weer live muziek. Na deze ontspanning gaan ze op weer de motor verder naar een tweede pauzeplaats in de buurt van Nieuwleusen. Na een uurtje vertrekt de stoet weer om hun passagiers op tijd weer af te leveren bij de ouders of verzorgers op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk.

Sponsoring

Mede door alle vrijwilligers en sponsoring hoopt de MGVGN de passagiers weer een mooie en onvergetelijke dag te kunnen bezorgen. Ook u kunt daarbij helpen met een sponsorbijdrage, bel met G. Knotters tel.: 0529-471 536 of stuur een e-mail naar [email protected] en maak uw sponsorbedrag bekend.

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency