Foto: meester Harry.

Meester Harry van Van Dedemschool viert 40-jarig jubileum

DALFSEN - Directeur Harry Muskee - ‘meester Harry’ - werd vrijdag in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig onderwijsjubileum.

Daarom was het feest op de CDS A. Baron van Dedemschool. Eerder dit schooljaar schonk CDS Hoogengraven, waar meester Harry ook directeur is, al aandacht aan dit heugelijk feit. In het geheim waren kinderen en leerkrachten al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor deze feestelijke dag. De donderdag voorafgaand aan het feestje werd meester Harry via een whats- app videobericht, gemaakt door de leerlingen van de leerlingenraad, op de hoogte gebracht van het feestje.

Verrassing

Terwijl alle kinderen van school met auto’s naar Rederij Peters in Ommen werden gebracht, werd meester Harry met de motor bij zijn huis opgehaald. Een hele spannende ervaring voor hem. Motorrijden doet hij graag, maar achterop de motor zitten, dat komt bijna niet voor. Na een warm welkom door alle kinderen werd de motor van de rondvaartboot gestart. Ruim een uur volop genieten van alle mooie activiteiten die de kinderen voor meester Harry hadden voorbereid. Van dansen tot vogel spotten, Texelse sferen en een kennisquiz, alles kwam voorbij. Zelfs nog tijd om op het dek in het zonnetje te genieten van de natuur. Het feestprogramma kreeg een vervolg bij Molen de Lelie in Ommen. Molenaar Anton Wolters, die meester Harry kent vanuit zijn schoolbanken, nam alle kinderen en leerkrachten mee zijn molen in. Vol bewondering hebben de kinderen geluisterd naar de mooie verhalen van Anton en hebben ze ervaren wat het van je vraagt om een molensteen in beweging te krijgen.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency